Tartu kõige töökamad MyFitnessi treenerid

Nadieh Bremer (visualcinnamon.com) avaldas 1. augustil blogipostituse, kus ta tutvustas uut d3 pluginat “the loom”. Tema Lord of The Ringsi graafik on äärmiselt põnev ja tekkis soov sarnast tulemust saada.

Minu graafiku “tegelased” on Tartu MyFitnessi 7 kõige töökamat rühmatreeningute treenerit.

Andmeteks on 35 nädala (27.12.2016 – 03.09.2017) Tartu Kesklinna ja Lõunakeskuse klubide rühmatreeningud. Vaatluse alt jäävad välja virtuaaltreeneri trennid, mida on andmetes kõige rohkem, ja trennid, kus on rohkem kui ühe treeneri nimi (nt Maigi ja Lene Bodypump). Kokku on need 7 kõige töökamat treenerit andnud 2364 trenni. Igaühel on kogunenud rohkem 250 trenni, mis teeb keskmiselt rohkem kui 7 trenni nädalas. Treenerid on graafikul järjestatud trennide arvu järgi, suurima trennide arvuga treener on esimene.

Kuna kõik trennid ei mahu graafikule originaalnimedega, on trennid enamasti koondatud üldisemate nimede alla. Näiteks Tants koondab enda alla trennid BodyJam, Dance, DanceFusion, StripDance, Zumba, Zumba45. Samas MyBeat, Ringtreening ja Toning ei koonda enda alla midagi peale enda.

Hiirega treeneri peale minnes näeb palju trenne treeneril on olnud ja kuidas need jagunevad. Hiirega trenni nime peale minnes näeme, kes treeneritest seda on andnud ja mis trennid täpselt selle nime alla koondatud on.


(täisekraani versioon)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga